Jazeker wij zijn Goedkoper dan de …. !!

nov 17, 2015
WebMaster

Niets is gratis in het leven. Maar het is wel fijn dat uw advieskantoor met u meedenkt en verder kijkt dan alleen het afsluiten van de hypotheek!

Aanbiedingen en adviestarieven van diverse advieskantoren zijn op een andere wijze wel weer hoog gemaakt door tijdens het gesprek een verplicht maandelijks abonnement te laten afsluiten voor de korting of een betaalrekening of dat je extra moet gaan betalen indien je iets laat uitzoeken nadat de hypotheek is afgesloten of een extra afspraak wenst omdat iets niet duidelijk is. Ook is de persoonlijke service veelal ver te zoeken.

Staar u niet blind op wat de kosten zijn van een hypotheek !………..

Voorbeeld: Tarief van een bank € 1.400 (waarbij de rente ook meestal 0,4% hoger is) en het tarief van Het AGIO Huys € 2.500. Bij een lening van € 210.000 betaalt u € 840 per jaar (€ 70 per maand) meer aan rente bij de bank. In 7 jaar betaalt u bij de bank € 5.880 en in 20 jaar € 16.800 meer. € 16.800 -/- verschil adviestariefkosten € 1.100 is € 15.700 voordeel/besparing. Dat is dus makkelijk terug verdient indien u voor Het AGIO Huys kiest. U vindt daarnaast bij Het AGIO Huys ook de Kwaliteit, Service en Persoonlijke betrokkenheid welke u mag verwachten.

Het AGIO Huys werkt met vaste prijzen (uurtarief is mogelijk). Hierdoor nemen wij alle tijd voor u en wenst u nog een afspraak dan is deze ook geheel kosteloos. Daarnaast gaan wij mee naar de notaris! Dit doet vrijwel geen enkel advieskantoor/bank meer. Maar ook na het afsluiten kunt u een maand later een vraag hebben en ook dan rekenen wij geen kosten. Daarnaast zijn onze tarieven ook nog eens lager met hetzelfde of beter advies!

Voor een afspraak kunt u uiteraard bellen naar 0481-365352 – Het AGIO Huys –