aahyp1

In 5 stappen uw hypotheek geregeld…


Stap 1.

Tijdens de eerste afspraak (op onze kosten) inventariseren wij tezamen uw huidige financiële situatie.

Stap 2.

Daarna bekijken wij uw wensen voor nu en voor de toekomst en welke financiële lasten daar bij passen of maximaal gewenst zijn.

Stap 3.

Hier wordt duidelijk weergegeven hoe een hypotheek in elkaar zit, hoe hoog uw hypotheek wordt om uw droomwoning te kopen en welke lasten daar bij horen. Ook zorgen wij ervoor dat u overzichtelijk de situatie bij overlijden, arbeidsongeschiktheid, werkloosheid en pensioen goed kunt overzien zodat u de juiste keuzes kunt maken en weet hoe u risico’s kunt voorkomen en daarmee “de zekerheid van goed advies” heeft om onbezorgd te kunnen blijven wonen.

Stap 4.

U kiest een bank naar uw keuze. Door onze onafhankelijkheid kunt bij ons uit vrijwel alle banken kiezen. Hierdoor heeft u altijd “het beste advies en de laagste rente” wat in uw voordeel werkt. Wij werken o.a. met ABN, Argenta, ING, Florius, Woonfonds, BLG, Nationale Nederlanden, Syntrus Achmea, Obvion, Munt, NIBC, etc.

Na uw keuze vragen wij voor u de offerte aan en begeleiden u verder tijdens het gehele traject. Hierna belt de notaris u op om een afspraak te maken.

Stap 5.

De dag breekt aan dat u de eigenaar wordt van uw nieuwe droomhuis. Uiteraard zorgen wij er voor dat ook wij aanwezig zijn zodat u de sleutels in ontvangst kunt nemen.

Maak direct een afspraak via tel: 0481-365352 en kijk wat uw mogelijkheden zijn.